HATAY / REYHANLI - Hacı Seniha-Hasan Bahadırlı İlkokulu

Ekm

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ÖZLEM MERAL 6 ŞUBAT 2023 MARAŞ DEPREMİNDE VEFAT ETMİŞTİR. ÖĞRETMENİMİZE ALLAH'TAN RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Ekm

OKULUMUZUN 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KULLANACAĞI OKUL FORMASI

Ara

Olumlu Davranışlarıyla Okulumuzu Güzelleştirmeye Fayda Sağlayan Tüm Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Haz

Fiziksel Etkinlik Yarışmalarına Dereceye giren öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlererimizi tebrik ederiz.

Derecelerimiz:

1.Sınıflar : 3.lük

2:sınıflar :2.lik

3.Sınıflar: 4.lük

4.sınıflar : 2.lik

Çanakkale Zaferinin 107.Yılı...

Çanakkale Zaferi yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu vesile ile başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi ülkemizin inşasında emeği olan tüm ecdadımızı rahmet ,minnet ve dua ile anıyoruz.

Ara

Okulumuz öğretmeni Medine ALİŞAN öğrenci durumlarını görüşmek üzere veli ziyaretlerinde bulundu.